TAE BO


Tae-bo este clasa de aerobic in care coregrafia este compusa in cea mai mare parte din miscari specifice artelor martiale – lovituri de brate, de picioare si sarituri. Efectuarea antrenamentului acompaniat de muzică îmbunătăţeşte echilibrul, mobilitatea, întăreşte musculatura.


Condiţia fizică

Accentul se pune pe condiţia fizică a corpului în mod aerob prin exerciţiile specifice tae-bo-ului, scopul fiind în primul rând dezvoltarea armonioasă şi în al doilea rând autoapărarea.

Miscari de baza

In tae-bo, exista o serie de miscari de baza pe care antrenorul le combina pentru a obtine o “coregrafie“ coerenta – astfel, antrenamentul poate fi extrem de variat, iar un antrenor bun face in asa fel incat sa nu te plictisesti niciodata. Miscarile antreneaza toti muschii .

Beneficiile Tae-Bo

Tae-bo este un antrenament aerobic, la care transpiri serios si slabesti considerabil, daca-l urmezi cu constiinciozitate. In doua-trei saptamani vei vedea cum muschii incep sa ti se defineasca, iar rezistenta ta fizica va creste. Cel mai impresionant efect al acestui sport este energia si forta.