Antrenamente de Grup

Echipa Lady’s Gym este formata din 12 instuctori, fiecare specializat pe domeniul sau activitatea care o reprezinta, avand cunostinte teoretice solide in anatomie, psihologie, dar si abilitati organizatorice. Cu o conditie fizica buna, stapanind cu succes domeniul sportiv, instructorul este cel care deruleaza activitatile de instruire dintr-o anumita ramura a aerobicului, cu diferite categorii de participanti, grupe de initiere, mediu sau avansati.Instructor Aerobic, Step & Personal Trainer

Raluca Popa
Instructor Aerobic

Madalina Alb
Instructor Aerobic & Personal Trainer

Bianca Vasiu
Instructor Aerobic, Step & Personal Trainer

Melinda Bilasco
Instructor Aerobic, Step, Zumba & Urbhanize

Andreea Hariton
Instructor Suspension Training & Personal Trainer

Cristian Coldea
Instructor Body Art si Yoga

Cristina Roman

Antrenor Personal

Alături de un antrenor personal nu vei găsi doar programe care te vor ajuta să obții rezultate din punct de vedere fitness, dar vei găsi suportul necesar pentru a-ți crește încrederea în tine, pentru a-ți îmbunătăți performanțele și pentru a fii gata să accepți noi provocări.

Vino să ne cunoști!
OBIECTIV

Obiectivul unui personal trainer este să îmbunătăţească funcţia fizică, performanţa şi sănătatea atunci când clientul este un sportiv sau un luptător în viaţa de zi cu zi – care doar vrea să se simtă minunat la birou.

ANTRENAMENT

Printre cele mai importante prioritati se numara: dezvoltarea componentelor fizice precum: echilibrul, viteza, agilitatea, rapiditatea, forţa articulaţiilor, puterea şi energia anaerobă/aerobă, corectarea posturii, etc.

BENEFICII

Alaturi de un personal trainer beneficiezi de antrenamente personalizate in functie de constructia ta, de obiceiurile si programul tau de zi cu zi, toate aceste antrenamete sunt adaptate nivelului la care te afli, dar care iti permit sa observi rezultatele de la primele sedinte. De asemenea, este construit in functie de conditia fizica, de eventualele afectiuni, dar si de motivul/obiectivul pentru care ai ales sa te antrenezi.Raluca Popa

Tel: 0753 657 677
Email: ralucamarcela.popa@yahoo.comBianca Vasiu

Tel: 0752 629 755
Email: bianca_oros@yahoo.comIulia Humita

Telefon: 0751 663 474
Email: iuliahumita@yahoo.comMelinda Bilasco

Tel: 0741 485 482
Email: bilasco.melinda@yahoo.com