CLASE DE GRUP

Lady’s Gym ofera o gama variata, complexa si echilibrata de antrenamente. Astfel incat fiecare persoana poate sa-si aleaga tipul de antrenament dupa preferintele si obiectivele sale.


MAI MULT


ANTRENAMENTE PERSONALE

Obiectivul unui personal trainer este să îmbunătăţesca funcţia fizică, performanţa şi sănătatea atunci când clientul este un sportiv sau un luptător în viaţa de zi cu zi – care doar vrea să se simtă minunat la birou.


MAI MULT


NUTRITIE

Una din regulile principale pentru a avea o viata sanatoasa este nutritia.

Nutritia pura tine de o alimentatie corecta si de deciziile pe care le avem de luat in fiecare zi. Din aceasta cauza, majoritatea dintre noi adoptam un stil de viata “rapid”, alegem o prajitura in locul unui fruct, alegem comoditatea si un pret mai mic, in favoarea unor produse bogate in nutrienti, naturale, care ne-ar putea salva de multe probleme medicale, la un moment dat al vietii noastre.


MAI MULT

Face Massage. Close-up of a Young Woman Getting Spa Treatment.

LADY’S BODY CARE

Fie ca hotarasti sa-ti schimbi stilul de viata, fie ca iti doresti o alta imagine a ta sau doar vrei sa te relaxezi, noi iti putem oferii toate aceste momente intr-o atmosfera prietenoasa, alaturi de oameni bine pregatiti, dornici sa te cunoasca.


MAI MULT