Menu

Oferta lunii Decembrie

 

afisDecembrie este luna in care lumea obisnuieste sa isi faca noile obiective pentru anul care urmeaza. 
“De la anul voi merge la sala! Gata cu amanarea.”
“De la anul ma las de fumat.Acum chiar ma las!”

Weekend pentru sanatate !

In luna Octombrie rezerva-ti trei zile pentru miscare, destindere si multa distractie alaturi de echipa Lady’s Gym la Weekend pentru sanatate!

Ce inseamna?
Este o “tabara” de antrenament. Practic, participantii au prilejul de a se autocunoaste, de a-si depasi propriile limite, de a-si invinge temerile, de a relationa si de a lega prietenii ...

WEEKEND PENTRU SANATATE

Rezerva-ti weekendul de 9-11 Iunie pentru miscare, destindere si multa distractie alaturi de echipa Lady’s Gym la Weekend pentru sanatate (editia2)! Un prilej optim de a te autocunoaste, de a-si depasi proprile limite, de a-si invinge temerile, de a relationa si de a-ti face noi prieteni, de a lega prietenii, iar lista poate continua

Echipa Lady’s Gym te invita la weekend pentru sanatate!

La sfarsitul lunii Octombrie rezerva-ti trei zile pentru miscare, destindere si multa distractie alaturi de echipa Lady’s Gym la Weekend pentru sanatate! Un prilej optim de a te autocunoaste, de a-si depasi proprile limite, de a-si invinge temerile, de a relationa si de a-ti face noi prieteni, de a lega prietenii, iar lista poate continua :)

Cum combini “ inteligent “ alimentatia si sportul!

Deseori intalnim persoane care se intreaba: De ce nu slabesc daca fac sport? De ce am “castigat” cateva kilograme in plus de cand fac sport? Sunt intrebari frecvente pe care le intalnim in randul persoanelor care au ales sa inceapa un alt stil de viata, unul activ. Poate sunt intrebari pe care ti le pui chiar si tu?!

Inceput de an, planuri!

La fiecare inceput de an, cand ne reluam activitatea vad foarte multa lume entuziasmata si cu multe planuri. Insa, de cele mai multe ori foarte multi renuntam la fel de repede. 

Cum am putea face ca acel val de entuziasm sa ramana viu pana ajungem la atingerea obiectivului nostru?

Cum sa ne interim sistemul imunitar toamna?

 

Dupa cum bine stim toamna si primavara sunt perioadele in care sistemul nostru imunitar are nevoie de ajutor pentru ca organismul incearca sa se adapteze la schimbarile de lumina si fluctuatiile de temperatura. Efortul corpului nostru de a-si regla temperatura se face cu un consum mai mare de energie decat de obicei.

Relaxare dupa antrenament!

 … si din nou revin cu un scurt articol “educativ” . Observand ca tot mai multe persoane “chiulesc” de la relaxare, fie pentru a evita aglomeratia din vestiar, fie pentru a nu pierde autobuzul, etc, motivele pot fi multiple si in acest caz. Dar oare stim cat de importanta este relaxarea dupa antrenament ?!

Login or Sign Up